Sade го објави својот нов сингл, насловен “The Big Unknown”. Песната ќе се најде во филмот Widows кој е под режисерката палка на Steve McQueen, а во главните улоги се Viola Davis, Michelle Rodriguez и Liam Neeson.

Пред 4 месеци ве информиравме дека во подготовка е и албум, иако засега нема нови информации околу албумот.