Американската компанија објави краток трејлер во кој беше дадена информацијата за датумот за почеток на третата сезона на една од најпопуларните серии – Stranger Things.

Третата сезона ќе биде достапна дури на 4-ти јули 2019-та година. Објавени се имињата на епизодите во третата сезона: ““Suzie, Do You Copy?,” “The Mall Rats,” “The Case of the Missing Lifeguard,” “The Sauna Test,” “The Source,” “The Birthday,” “The Bite,” and “The Battle of Starcourt.”