Британската пејачка Emma Bunton на шега изјави дека посакува Katy Perry да се појави во Spice Girls на местото на Victoria Beckham. Оваа нејзина желба е за престојанта британска турнеа на бендот, а Katy Perry да се појави само за една песна. За да не биде погрешно разбрана, Bunton додаде дека „Викторија е незаменлива“.

Spice Girls

Victoria Beckham нема да се приклучи на турнеата на Spice Girls бидејќи сака да се посвети на семејството и на модната кариера.