Category: IT

Робот со 32 екстремитети

Роботот со 32 екстремитети е создаден во Јапонија, а пред неколку дена официјално и беше преставен...

Објавен е Razer Phone 2

Компанијата Razer која до лани беше позната само по производството на компјутерски додатоци, пред...

Loading
error: Содржината е заштитена!