Category: ИСТОРИЈА

Loading

ФАКТИ

Денис Родман, некогашен NBA кошаркар, секогаш кога ќе добиеше 6-та лична грешка, својот дрес го подаруваше на некој од навивачите во салата.

Нов трејлер

Нов трејлер

Нов спот

error: Содржината е заштитена!