1. TRB Hutong, Пекинг, Кина

2. Epicure, Париз, Франција

3. Ristorante Villa Crespi, Орта Сан Џулио, Италија

4. Restaurante Benazuza, Канкун, Мексико

5. The Jane, Антверпен, Белгија