Порно ѕвездата Сибил Сталоне помина низ еден куп операции за да стане “секси-робот”. Актерката за возрасни која се нарекува “Барби Бринета” и моментално работи во бордел во центарот на Лас Вегас потоши илјадници долари за да изгледа неприродно.

Куќата каде работи се здоби со голема популарност меѓу другите бордели каде како даватели на сексуални услуги со “секс-роботи”, а менаџерите на овој бордел велат дека се многу задоволни од новиот изглед на Сибил.

Силиконската убавица има инвестирано околу половина милион долари во операции за трансформирање на телото и лицето.

 

View this post on Instagram

 

#wetwednesday watch me all week #bts 📸 @alcolestudios @sybilstallonestore

A post shared by 𝐒𝐲𝐛𝐢𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐥𝐥𝐨𝐧𝐞™️ (@sybilstallone) on

 

View this post on Instagram

 

Pinup princess 📸 @nobleambiencephotography #followme #bts @sybilstallonestore

A post shared by 𝐒𝐲𝐛𝐢𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐥𝐥𝐨𝐧𝐞™️ (@sybilstallone) on

 

View this post on Instagram

 

Staying cool @sybilstallonestore 📸 @queenpinsla #emailinbio

A post shared by 𝐒𝐲𝐛𝐢𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐥𝐥𝐨𝐧𝐞™️ (@sybilstallone) on