Јужно-корејската компанија Harumio продава колекција на облека со мотиви од Harry Potter серијал. Без разлика дали сте за Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw или Hufflepuff може да си набавите облека за престојната зимска сезона. Цените се пристојни, а можете да ги нарачате на нивниот сајт harum.io.