ПЛАНЕТА

Latest

IT

Latest
  • ТВ/ФИЛМ
  • МУЗИКА
  • СПОРТ
Loading

ФАКТИ

Најкратката војна во светот траела само 38 минути. Станува збор за војната меѓу Занзибар и Велика Британија која избувна во 27 август 1896 година.

Нов трејлер

Нов трејлер

Нов спот

error: Содржината е заштитена!