10. Најдобри пејсажни фотографии според NatGeo

Престижниот магазин National Geographic деновиве го направи изборот на 10. најдобри пејсажни фотографии за оваа година. Конкуренцијата била огромна, а победниците во категориите навистина имаат со што да се пофалат.