Џесика за домашни задоволства

Џесика Џонс е само уште еден од супер-атрактивните модели кои се соблече за потребите на машкиот магазин Playboy. Нејзината фото-сесија се појави на страниците на мексиканското издание на Playboy  за овој септември.