Хонгконг од птичја перспектива

Хонгконг – специјален административен регион на Народна Република Кина. Еден од најпознатите и туристички и студентски градови во Азија. Фотографот Енди Јенга се обиде да направи необична фото-приказна од Хонгконг, која овој пат го носи градот од височина.