Филмот It ги изеде конкурентите

Facebook Twitter Со масивни 117 милиони долари заработени во првиот викенд од прикажувањето, хоророт It донесе малку живот во лошиот период на кино благајните во САД. Филмот направи рекорд во најдобар прв викенд во септември, најдобар прв викенд во есента, најдобар прв викенд за хорор филм со ознака за лица над 16 години. Заработката на … Continue reading Филмот It ги изеде конкурентите