Фасада со цветни насади

Големи полици на кои се наоѓаат големи земјени садовис о цвеќиња се дел од новата фасада на една куќа во Виетнам. Фасадата е дело на DANstudio и е изградена на периферијата на главниот град на Виетнам, Ханој. DANstudio беше задолжен да изработи ефикасна фасада во еден семеен дом, со тоа што ќе куќата ќе биде одлично вклопена во околината. Студиото за дизајн излезе со проект кој се фокусираше на вентилацијата, осветлувањето и природата. Интересен е и дизајнот на внатрешноста на реновираната семејна куќа.