Сакате да бидете лик од цртаните на Pixar?

Дали некогаш сте посакале да бидете лик во анимиран фил од познатото филмско студио Pixar? Сега, благодарение на ултра-талентираниот 3D-уметник, Ленс Фан, може да бидете еден од Pixar јунаците. Не, навистина, туку за ваш мерак. Ленс на Instagram ја покажа својата неверојатна способност да трансформира вистински луѓе во нивни дигитални анимирани верзии.