Саем на Off-Road возила во Москва

Два значајни и големи авто-саеми се одржаа изминатава недела во Москва. Првиот беше традиционален саем на спортски автомобили за Off-Road, а вторуот саем на индустриски возила со широк спектар на примена. И на двата, најатрактивни беа хостесите, кои привлекоа најголемо внимание кај посетителите од машката популација.