Кое е идеално време за пиење кафе според науката?

Повеќето луѓе низ светот имаат посебен ритуал на пиење кафе. Некои рано наутро, некои по добриот појадок, некои пред одење на работа…Некои пијат повеќе, некои се задоволуваат и со само едно во текот на денот. Прашањето е: Кога е најдоброто време за конзумирање на овој популарен напиток? Кога се чувствуваме будни, главен виновник за тоа … Continue reading Кое е идеално време за пиење кафе според науката?