Клаудија од CKM до Playboy

Клаудија своето прво разголување пред објективите на полските фотографи го имаше пред неколку години за магазинот CKM. Со оглед на нејзините „перформанси“ сега стигна и на страниците на најпопуларниот машки магазин „Playboy“.