Девојките на Burning Мan Festival

Во пустинскиот дел на Невада и оваа година се одржа најголемиот арт-фестивал во САД наречен „Buring Man“. На настанот присуствуваа повеќе од 70.000 луѓе, по традиција, секој облечен во необичен костим, колку посветол, толку подобро. И оваа година вистинска атракција беа згодните дами и модели кои не пропуштија да направат жешки фотки кои го преплавија Instagram.